Om os

1969

Egebjerg El blev grundlagt i 1969 af Gunnar Juhl. Den elektriker-uddannede landmandssøn Gunnar Juhl fra Ousted begyndte firmaet i privaten i Rådved, hvor fru Elly Juhl var medhjælpende hustru.

Dengang var det i høj grad private kunder i Egebjerg og de omkringliggende landmænd firmaet servicerede.

1970

Allerede i 1970 flyttede Elly og Gunnar Juhl med deres to sønner til Egebjerg. Egebjerg var også dengang et vækstområde. Adressen var Egebjergvej 147.

Dengang var det i høj grad private kunder i Egebjerg og de omkringliggende landmænd firmaet servicerede.

1979

I 1979 skiftede Elly og Gunnar adressen Egebjergvej 147 ud med den nuværende Egebjergvej 194. Her byggede parret hus, værksted og butik.

1985

I 1985 udvider Gunnar firmaet og bygger en lagerhal på adressen Egebjergvej 206. I den forbindelse flytter værkstedet fra Egebjergvej 194 til Egebjergvej 206. Og Egebjerg El har nu den fornødne plads til at kunne holde et lager hjemme af hvidevarer og materialer, for at kunne sikre en god og hurtig service til deres kunder.

2002

I 2002 overtog Henning Juhl firmaet efter sin far Gunnar Juhl.

Henning Juhl driver forretningen med sin partner Jane Damgaard Andersen. Jane står for bogholderiet samt butikken med et stort udvalg af hvidevarer, husholdningsapparater og lamper til absolut konkurrencedygtige priser.

Henning Juhl varetager ordrebehandling, tilbudsgivning og arbejdsledelse i et firma som har udviklet sig fra at være et mand- og konefirma til at på dette tidspunkt at beskæftige knap 30 mand. Med arbejdsopgaver som strækker sig fra syd for Århus til nord for Vejle.

2005

Egebjerg El har stærke bånd til deres kunder. Både privat- og erhvervskunder, som har været med fra starten, er stadig med. Værd at nævne er FM Huse (nu FM-Søkjær). Det er over 25 år siden Egebjerg El begyndte at lave el-installationer i nybyggeri for FM Huse, nu laver FM-Søkjær over 200 enfamiliehuse om året og Egebjerg El er med i processen.

2013

Milton Huse starter og et tæt bånd til Egebjerg El bliver hurtigt knyttet.

Hennings trofaste følgesvend gennem mange år, Jesper T. Laursen, står for kontakt og rådgivning til kunder, som kommer forbi til et møde gennem deres huskøb ved Milton Huse.

Jesper lægger vægt på at rådgive kunderne til at tage de rigtige beslutninger vedrørende deres el-installation i deres nye Milton hus.

2019

I 2019 laver Egebjerg El el-installationer i knap 200 enfamiliehuse for Milton Huse.

2021

Egebjerg El høster ros fra borgmester, Peter Sørensen, i forbindelse med ét af hans erhvervsbesøg i Horsens Kommune:

”Egebjerg El har i lang tid haft en tommelfingerregel om, at de skal have en lærling pr. svend. Egebjerg El har mange lærlinge, både fordi de har travlt og har brug for arbejdskraften, men også fordi de mener, at de som virksomhed har et ansvar for at uddanne fremtidens elektrikere, så de ikke kommer til at mangle i fremtiden.” – Peter Sørensen, Borgmester i Horsens Kommune.

2023

I dag har firmaet 10 firmavogne. Vi kører stadig til kunderne i Egebjerg, Horsens og omegn.
Samtidig laver vi el-installationer i mange nye huse.
Vi er med i el-salg kæden og har en butik tilknyttet. I butikken sælger vi alt i hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner, lamper, div. el-artikler samt brugskunst.
I dag er der 3 på kontor/butik, 9 svende og 6 lærlinge.